torsdag den 30. oktober 2008

Sidste på-vej-hjem møde i 2008 for Netnørderne



Netnørderne inviterer igen i år medlemmerne og gæster med til sidste på-vej-hjem møde i 2008 i SEH den 17. december 2008 kl. 16.20 - 22


Tilmelding til dobbelt arrangementet til netnoerd@gmail.com senest den 12. december 2008 af hensyn til pladsbestilling af bordarrangementer, lidt juleknas og vin.

Først afholdes en kåring af tilmeldte weblogs (medlemmer af SEH, der gerne vil demonstrere hvad de har lavet i deres weblogs).
I årets løb har der kun været afholdt eet weblog-kursus med 4 deltagere, men tidligere kursister, der har gang i netværking via weblogs er også velkommen til at deltage.
Demonstrationer af de enkelte weblogs sker i tidsrummet fra kl. 16.30 - 18.

Dernæst har Netnørderne traditionen tro Julestue med gættekonkurrencer, gavekonkurrencer, dans og musik samt spisning af medbragt julegodt.
Vi forventer at have en rødvin parat til smagning til de fremmødte, der også selv har medbragt øl og vin, som de nu bedst kan lide det. Vi giver medlemmerne alle muligheder på tværs af afdelingerne og gamle såvel som nye medlemmer af netnørderne til at netværke uformelt og gerne med godt humør.
Du deltager i en konkurrence, hvis du har taget en lille julegave med til godt 25 kr sammen med de andre, der også har husket det.

Sidste år gik det ret livligt til og nogle af medlemmerne huskede også at møde op den 24 december kl. 11 i Hviids Vinstue ved bagerste bar og fik sit mindeglas med hjem.
Så alle emdlemmer af SEH samt inviterede gæster mød nu op som sidste år!

På gensyn
Valdemar Thomsen
Blogmoderator for Netnørderne.
Træffes fredage på 33323894

Ingen kommentarer: